Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapcsolatteremtő gyógyítás

  A gyógyulás nem más, mint visszatérés az egyensúlyhoz. 

 

   A Kapcsolatteremtő Gyógyítás® / The Reconnective Healing® a gyógyulás olyan formája, amely most, először jelent meg ezen a bolygón. Újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket, az egészen új energiák és sávszélesség útján.

A tudósok egyre nagyobb erőkkel kutatják, hogy hogyan és miképpen működik ez a csodálatos új „frekvencia”. Nemzetközi hírű tudósok, kutatók, gondolkodók (Prof. Dr. Gary Schwartz, Prof. Dr. William Tiller, Joe Dispenza, Lynne McTaggart, Roy Martina, Gary Zukav, Masaru Emoto, Ervin Laszlo, Konstantin Korotkov, Dannion Brinkley...) egyre újabb eredményeket tesznek közzé, mint például, a szemináriumi terem megdöbbentő - műszerekkel mérhető - energetikai változásai, már a tanfolyam kezdete előtt, az előadások folyamán, és még utána is. (Termodinamikailag olyan, mintha a termet 300 Celsius fokra melegítették volna fel)
 - A fákról leválasztott levelek túlélési időtartama a Kapcsolatteremtő Gyógyítás alkalmazása esetén többszöröse volt a "hagyományos" energia gyógyászati kezelések, illetve bármilyen más kísérlet során tapasztaltaknak.
 - A természetben általában az entrópia állapota, a fokozatos szétesés, bomlás, energia szint csökkenés, az egyszerűbb állapotok felé való törekvés figyelhető meg. A Kapcsolatteremtő frekvenciák hatására ez megfordul (negatív entrópia), és az élő szervezetek, az egyre nagyobb rendezettség, a magasabb energia állapotok elérése felé törekszenek!
  

A Kapcsolatteremtő Gyógyításra én még mindig úgy tekintek, mint egy csodára, annak ellenére, hogy a gyakorlati tapasztalatok és számos tudományos kísérlet is bizonyítja, hogy ez egy valóságos dolog! Tudományos elmélete a legújabb kvantumfizikai kutatásokon alapszik, miszerint az ember nem pusztán anyag, hanem energetikai és információs mezők összessége. Ezekben a mezőkben ott rejlik minden, ami velünk kapcsolatos, a testünk már csak kivetülése a lélek ruhájának. Azt vallom, hogy minden betegség egy negatív energia materializációja, amely lélek szinten kezdődik, a helytelen gondolatok és érzelmek által. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás fénnyel és információval tölti fel az energetikai mezőt, ezáltal pedig maximálisra emelkedik az öngyógyítási képesség. A fény és információ egy különleges, a gyógyító frekvenciákat magában foglaló spektrumon keresztül érkezik, valahonnan az Univerzumból. Finom műszerekkel mérhető, hogy a kezelések során jelen vannak ezek a különleges frekvenciák, és hogy nő a páciens sejtjeiben a DNS fénykibocsátása. Akár azonnali gyógyulás is bekövetkezhet azáltal, hogy a hibás DNS lánc a hozzá áramló fény és információ hatására újrakapcsolódik, vagyis kijavítja saját magát. Jelenleg is több országban folynak új kutatási programok kórházakban, egyetemeken és kutatóközpontokban, nemzetközileg elimert tudósok vezetésével, akik folyamatosan tárják föl a Kapcsolatteremtő Gyógyítás áldásos hatásait. Egészségügyi dolgozók ezrei és gyógyítói háttérrel nem rendelkező emberek tízezrei alkalmazzák eredményesen világszerte, a legkülönfélébb betegségek esetében. A spirituális megközelítés szerint a Kapcsolatteremtő Gyógyítás a létezés egy másik szintjéhez kapcsol minket, ezáltal közelebb kerülünk az Önvalónkhoz, Istenhez, életünk kiteljesedik. A gyógyulás három területen megy végbe, úgymint fizikai, érzelmi és tudati szinten. Azt nem tudhatjuk előre, hogy pontosan milyen gyógyulásban lesz részünk, nem biztos, hogy az a betegség gyógyul meg, amire számítunk. Úgy kell elképzelni, mintha egy  személyre szóló "ajándékcsomag" érkezne egy Egyetemes Felsőbb Intelligenciától, amely ott hat, ahol szükséges. A kezelések után nem ér véget a folyamat, még hónapokig fenn marad ez a kapcsolat, és folyamatosan megkapjuk azt, amire a lelki fejlődésünkhöz szükség van. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nem a betegséget, a tünetet kezeli, hanem azt az egyensúlytalansági állapotot szünteti meg, mely a problémát okozza. Miután a negatív érzelmek, gondolatok pozitívba fordulnak, test, lélek és szellem egyensúlya helyreáll, életünk újra jó mederbe terelődik.

 

Földünk történelmének egy új szakaszához érkezett. Ezen változásokról többek között a Maják, az Inkák, a Hopi indiánok és Nostradamus próféciái is hírt adtak. A Föld belsejében történő változások következménye egyrészről a Föld mágneses terének változása, az éghajlati viszonyok változása és az egyre gyakrabban történő természeti katasztrófák, amelyeknek mindnyájan tanúi vagyunk.

A Föld belsejében zajló változások következménye, hogy a Föld frekvenciája folyamatosan növekszik. Aki nem hangolódik össze az új energiákkal és frekvenciákkal, annak fizikai, érzelmi és mentális problémái adódhatnak. A hétköznap észlelhető következménye e folyamatnak az ingerlékenység, agresszió, harag és rosszabb esetben betegség.

Az asztrológia még annyit tesz ehhez hozzá, hogy Korszakváltásban élünk, melyben eszmék, értékrendszerek szűnnek meg, struktúrák bomlanak fel. A régi bomlik, az új még nem mutatja meg magát. Ezen erős lebontó energiák leginkább a Plútó és a Szaturnusz bolygók hatásához köthetőek. Mindkét bolygó nagyon erős spirituális erőt hordoz, ami azt jelenti, hogy amíg nem belülről, önként, szellemi szinten követjük a változásokat, addig fizikai szinten komoly figyelmeztetéseket kapunk.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás az emelkedő frekvenciákhoz való áthangolódásunkat segíti. A Kapcsolatteremtés pedig olyan beavatásban részesít bennünket, amely abban segít, hogy a folyamatosan emelkedő frekvenciákhoz alkalmazkodni tudjunk.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás és Kapcsolatteremtés másrészről abban segít bennünket, hogy a Plútó és a Szaturnusz bolygók által kijelölt fejlődési utunkon el tudjunk indulni. Intuíciónk erősödik, belső látásunk fokozódik, szellemibb lényekké válthatunk a Kapcsolatteremtő Gyógyítás és Kapcsolatteremtés harmonikus, szeretetteljes és kellemes energiáinak tapasztalása útján.


Szeretettel,
Erika

 

 

  "Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről  nem is álmodtál, olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked  tartogat"

  -Dr. Eric Pearl